5 film, amit 2015-ben mindenkinek látnia kell

Nincs olyan ember, aki ne szeretne filmet nézni, hiszen ez az egyik legszórakoztatóbb mód a szabadidő eltöltésére. Különösen jó élmény egy filmnézés, ha gondolatainkat és érzéseinket közben megoszthatjuk családtagjainkkal vagy barátainkkal.
Vannak néhányan, akik szerint moziba járni felesleges idő és pénz pazarlás, de valójában ez nem igaz, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy kikapcsolódjunk, csökkentsük a stresszt, és új információkat és emlékeket gyűjtsünk.
Olyan nem létezik, hogy valakit egy film sem érdekel, hiszen mindig lesz legalább egy olyan, ami leköti és elszórakoztatja. Ezért is létezik olyan sok műfaj (akció, kaland, fantasy, sci-fi, családi, romantikus, dráma), hogy legyen miből válogatni. 2015-ben sem lesz ez másképp, nézzük is, hogy milyen újdonságok várnak ránk:

1. Hamupipőke
Ezt a bájos, mindenki által ismert történetet először 1950-ben mutatták be egy egész estés rajzfilm keretében. Az itthon is nagy sikernek örvendett mese, jövőre igazi szereplőkkel kerül vászonra Kenneth Branagh rendezésében.
Hamupipőke

2. Jurassic World (Jurassic Park 4)
Az első Jurassic Park 1993-ban hatalmas sikert hozott Steven Spielberg-nek. Azonban az azt követő két rész már kevésbé. Reméljük a Colin Trevorrow által megálmodott 4. rész ismét olyan lenyűgözőre sikerül, mint az első.
Jurassic World

3. Star Wars VII.
A klasszikus Csillagok háborúja trilógia korábban igen magasra rakta lécet a rajongóknál. Aztán a 15 évvel később elkészített előzmény-trilógia volt, akinek tetszett és volt, akinek kevésbé. 2012-ben George Lucas eladta a jogokat a Disney-nek, ami egyet jelentett azzal, hogy további részek fognak készülni. Nos, mindenki kíváncsian várja, hogy mi sül ki ebből jövőre.
Star Wars VII

4. A szürke ötven árnyalata
A nagy sikerű könyv-trilógia nyomán készült első filmet rengetegen várják már. A szereplőgárda kiválasztása nem volt egyszerű, emiatt rengeteg találgatás volt. Most már azonban biztos, hogy a Sam Taylor-Johnson által rendezett film két főhőse a sármos Jamie Dornan és a szerény, de annál szebb Dakota Johnson lesz.
A szürke ötven árnyalata

5. Halálos iramban 7
Az eredetileg 2014-es premiert, a főszereplő (Paul Walker) hirtelen halála miatt elhalasztották, a forgatást ugyanis kis időre szüneteltették. A híres színésznek ez az utolsó filmje, szöveges jeleneteit mind sikerült leforgatni vele, de állítólag néhány autós jelenetben testvérei helyettesítik majd. Ez a film minden Halálos Iramban, illetve Paul Walker rajongónak kihagyhatatlan mozi lesz 2015-ben.
Halálos iramban 7

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.