A tökéletes születésnapi party egy limuzinban kezdődik

Egy limuzinnal körbe kocsikázni a várost hatalmas élmény, és rögtön mindenkinek party hangulata lesz tőle. Egy ilyen gyönyörű autóval garantáltan minden buliba vihetünk egy kis csavart. Ha például egy születésnapi partyn, a finom torta, illetve a lufik és szalagok mellett szeretnénk valami extrát, hogy vendégeink még sokáig emlegessék azt az estét, mindenképp ki kell bérelnünk egy limuzint. Így egy napig, fiatalok és idősek egyaránt élvezhetik a limo adta kényelmet és luxust, amit amúgy csak a sztárok szoktak.
(Tipp: A VIP Limuzin csapatától egyszerűen, kedvező áron bérelhet limuzint születésnapi partykhoz.)

Limuzin belülről

Limuzinnal érkezés
Amennyiben hatásos belépőt szeretnénk születésnapi bulinkra, ezzel biztosan sikerülni fog. A kibérelt helyszín bejáratához kerüljenek vörös szőnyegek, a meghívókra kerüljenek fél órával korábbi időpontok, mint amennyivel mi érkezünk. A nagy belépőig a pincérek kínáljanak valamilyen üdvözlő italt. Amikor megérkezünk garantáltan sikerünk lesz. A nagyobb hatás kedvéért felbérelhetünk néhány fotóst, akik mint a paparazzik, villogó vakuval köszönthetnek.
A limuzinos út alatt pedig, hogy ne unatkozzunk kérjük meg egy-két családtagunkat vagy nagyon közeli barátunkat, hogy tartsanak velük, mint vip vendégek.

Több megállós buli
Egy egész napos kényeztetés és luxus mindenkinek kijár a születésnapján. A legkedvesebb barátokért menjünk el limuzinnal, ültessük be őket magunk mellé és már indulhat is a tökéletes nap! Ütemezzünk be több megállót, például kezdhetünk egy kávézóban, majd jöhet egy szépségszalon, vagy a fiúknak egy paintball meccs, ezután egy korai vacsora a kedvenc éttermünkben, és a nap zárásaként egy jó koncert, vagy egyéb party, ahol aztán reggelig táncolhatunk.

Tematikus party
A limuzin akkor is jó választás, ha olyan téma köré építenénk szülinapunkat, amibe az beleillik. Ilyen például a régi Hollywood, vintage ruhákkal, korhű kosztümmel, sminkkel, frizurával. Kérjünk meg mindenkit, hogy öltözzenek a 30-as évek szerint, cserébe mi elmegyünk értük egy régi típusú, elegáns limuzinnal és elvisszük őket egy autentikus retro estre.
Tematikus bulit úgy is szervezhetünk, ha a limuzint a témának megfelelően belülről feldíszítjük. Egy trópusi est kapcsán bekészíthetünk koktélokat, virágfüzéreket, valamint megkérhetjük a sofőrt, hogy tegyen be tengerparti hangulatú zenéket.

Gyerekzsúr
A gyerekek kimondottan élvezik, ha valami különleges történik a szülinapjukon. Főleg kisiskolás korban, mikor minden hétvégére jut egy gyerekzsúr, ki szeretnének tűnni a többiek közül. Szervezhetünk nekik egy egyszerű programot, mint például egy játszóházi látogatás, vagy állatkerti séta. De, hogy feldobjuk azt, minden meghívott gyerekért menjünk el limuzinnal. Az ülésekre készítsünk be apró meglepetéseket, illetve töltsük fel a minibárt gyerekpezsgővel. A jó hangulat garantált!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.