Mozizás ágyban, párnák közt Budapesten

Fekve nézni egy filmet sokkal kényelmesebb, mint ülve, ez otthon rendben is van, na de egy moziban? Az ötlet elég érdekesen hangzik, de biztosan sokan kipróbálják majd fővárosunkban is. London után ugyanis Európa második ágymozija Budapesten, pontosabban Óbudán fog megnyílni.

Mintegy 1 milliárd forintos beruházással készül majd el az új gasztro és szórakoztató központ a Kolosy tér közelében. A tervek szerint itt lesz a mozirajongók új kedvenc helyszíne, ahol ágyban, párnák közt nézhetik a filmeket, már 2014 őszén.

Az első londoni ágymozi, az Electric Cinema nem csak kétszemélyes ágyakat, hanem plüss és bőr foteleket, szófákat is kínál a nézőknek. Legelöl például csak hatalmas ágyak találhatóak, melyeknek köszönhetően nem törik ki a nyakunk miközben a vásznat próbáljuk nézni.

További érdekesség, hogy a világ többi ilyen mozija főleg a távol-keleten található, Thaiföldön, Malajziában, Indonéziában. Az itteni ágymozik sem egyformák, Malajziában inkább csak fotelek és babzsákok vannak, nem kimondott ágyak. Bangkokban ezzel ellentétben hatalmas ágyak vannak a moziteremben, sok párnával, étel- és italtartóval, persze ennek jócskán meg is kérik az árát, csakúgy, mint Jakartában.

A képek alapján nagyon csábítóak ezek a mozik, de azért jól gondoljuk meg, hogy bevállalunk-e így egy hosszabb filmet, hiszen nem éri meg kifizetni a jegyet, ha aztán véletlen elalszunk a nagy kényelemnek köszönhetően.

Mozi ágyból

Romantikus mozi

Kényelmes fekvőhelyek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.