Lebegő fehér polcok mindenhol!

A lebegő polcok hihetetlenül sokoldalúak. Bármelyik helyiségbe felrakhatunk párat, a tér és a dizájn komolyabb befolyásolása nélkül. A fehér polcok pedig különösen trükkösek. Egyrészt, mert semleges árnyalatuk nagyon könnyed megjelenést biztosítanak nekik, másrészt viszont a fehér is csak egy szín, mely például sötét falakon erős kontrasztot tud adni a szoba hangulatának, ha szükséges.

Használjuk ezeket a polcokat a konyhában, így nyitott, szellős megjelenést kölcsönöz majd a helynek, anélkül hogy felesleges helyet foglalnának. A nyitott polcok amúgy is nagyon jól tudnak működni a konyhában, hiszen bármi tartható rajtuk a fűszerektől kezdve az étkészletig.
Ahhoz, hogy a szemünket még jobban be tudjuk csapni, a fehér polcok mögé fehér fal dukál, így nem is a polcok fognak lebegni, hanem egyből a rajta tárolt élelmiszerek, poharak és tányérok.

butor

Hasonlóképpen jól használható egy sor fehér polc a kisebb helyiségekben, vagy olyan kihasználatlannak tűnő részein a háznak, mint például a ferde tető alatti beugró. Szinte láthatatlanul, de rengeteg plusz pakoló felületet szerezhetünk általuk.
A nappaliban ilyen lebegő polcokra helyezhetjük legszebb dísztárgyainkat, könyveinket, vagy akár televíziónkat is. Vásároljunk vastagabb típust, ha masszív benyomást szeretnénk vele elérni, vagy ha rejtett világítást tervezünk a polcos sorok közé!

butor2

Sokan szeretik a fal közepén húzott díszcsíkokat, nos egy ilyen polc nekik is jó választás lehet. Ha a fal alsó részét sötétebbre festjük, a felső részét világosabbra, a közte lévő sávba pedig felszereljük a fehér lebegő polcainkat, erős kontrasztot kapunk a fal két része között, mely nem csak nagyon modern és letisztult lesz, de nagyon praktikus is.
Ez egy hálószobába is jó megoldás lehet, főleg, ha nincs hely éjjeliszekrényeknek, hiszen így az ágy fölé elhelyezett polcra rakhatjuk az ébresztőórát, a telefonunkat, vagy a könyvet, amit épp olvasunk.

butor3

Hisszük vagy sem, de a fehér lebegő polc még üresen, önmagában is fel tudja dobni a szoba hangulatát. Nem kell tehát lakberendező zseninek lenni, hogy ezeket a modern, letisztult polcokat jó helyre helyezzük otthonunkban. Az előszobától kezdve, a gyerekszobán keresztül, egészen a fürdőig, bárhol remekül mutatnak.
Tipp a vásárláshoz: Horizont Bútor

butor4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.