Örökítse meg gyermeke vissza nem térő pillanatait!

Az újszülöttek fotózása a szülők szempontjából az egyik legkülönlegesebb pillanat gyermekük életében, a fényképész szempontjából pedig az egyik legnehezebb szakmai feladat. A legek találkozása az újszülöttek fotózása esetén általában csodás eredményeket hoz: soha vissza nem idézhető pillanatok kerülnek a képekre, amelyek a legszebb pillanatokat hozzák vissza úgy a kicsik, mint szüleik életében.

Az újszülöttek sikeres fotózását számos tényező kedvező együttállása teszi megismételhetetlenné. Bár a gyerekek 5-6 évesen is meglehetősen gyorsan változnak, a kis csecsemők átalakulása bámulatos tempóban megy végbe. A kicsik még a világra jövetelük után is úgy viselkednek, mintha az anyaméhben lennének: összegombócozzák magukat, egész nap alszanak, és angyali békét árasztanak magukból. Viszont lényegében 3-4 naponta láthatóan fejlődnek és változnak, ezért az újszülöttek fotózása nem tűrhet halasztást. Nem mondhatjuk, hogy majd legközelebb sikerül, jöjjenek vissza három hét múlva, mert akkor van legközelebb időpont. Az újszülöttek fényképezése során mindennek tökéletesnek kell lennie, és lehetőleg elsőre sikerülnie kell, mert valóban visszahozhatatlan pillanatok múlnak el akár két vagy három ülés során is.

Mivel egy néhány napos/hetes baba szülei nagyon érzékenyek (főként az első gyerek megszületése után), ezért egy profi gyerekfotósnak olyan körülményeket kell teremtenie, ahová a szülők nyugodtan hozhatják csöppségeiket. Tökéletes higiénia, tisztított levegő, folyamatosan cserélt és tisztán tartott huzatoknak kell várniuk a kicsiket és szüleiket. A LindaVirágStúdiónál olyan tisztaság és nyugalom várja az újszülötteket a fotózás alkalmával, amilyenek még otthon vagy a nagyszülőknél sincsenek.
Az újszülöttek fényképezéséhez hozzátartozik a babák szépségfaktorát jelentősen emelő ruhák kiválasztása is. Általában a horgolt kis ruhák minden szülő tetszését elnyerik. És ha a baba a fényképezés során gyönyörűen mutat az apró, tenyérnyi ruhákban, akkor miért ne hordhatná a kicsi később is? A szülőknek lehetőségük van a fotózás során viselt egyedi ruhák megvásárlására, ami egy plusz emlék maradhat a kicsi első egyedülálló fotózásáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.